Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Emily Osment

Los Angeles-ben született 1992. március 19-én, Michael Eugene Osment és Theresa Osment második gyermekeként. Édesapja, Eugene Osment színész, bátyja az Oscar-díjra jelölt Haley Joel Osment színész.

A szórakoztató iparba való betörése 1998-ban kezdődött, amikor Emily egy mega virágkézbesítési vállalat, az FTD reklámjában szerepelt. A reklámok után együtt játszott Eugene Levy és Linda Hamilton-nal a The Secret Life of Girls-ben 1999-ben. Ugyanebben az évben a Hallmark egyik filmjében a Sarah, Plain and Tall: Winter’s End-ben játszott Glenn Close-el. Ez a film Young Artists Award kinevezéshez vezette a kis Emily-t. Folytatta a filmezést és a Spy Kids című filmben kapott szerepet. Kisebb szerepeket is kapott pl. aTouched by an Angel, 3rd Rock From the Sun, és a Friends-ben. Jelenleg a Disney Channel egyik sorozatában szerepel, a Hannah Montana-ban játssza Lilly Truscott szerepét. A sorozatpremiert 5,4 millió néző látta. Barátokra is szert tett a sorozat alatt. Miley Cyrus-al és Mitchel Musso-val a sorozaton kívül is nagy barátságban vannak. A Disney Channel egyik lemezén a The Christmas That Almost Didn’t Happen-t énekli. 2006-ban a Disney Channel Games-en is részt vett. A zöld csapatot erősítette. 2007-ben már a sárga csapatban játszott. Ebben az évben Billy Ray Cyrus 2007-es albumán egy számot Emily énekelt.

Megjelent 2009 októberében a debütáló kislemeze All The Way Up címmel, ehhez a dalhoz klip is készült, és Emily elmondta 2010 márciusában kijön első albuma. 2009-ben David Henrie-vel, Moises Ariasszal valamint Jason Earlesszel forgatta az Apurablók című filmet.A Jonasék Los Angelesben 1 részében szerepelt önmagaként.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.